Банк освітніх резюме: у Львові створили рекрутингову систему для педагогів

Банк освітніх резюме: у Львові створили рекрутингову систему для педагогів

Також міське управління освіти спільно з Українською академією лідерства запускає ще один проєкт

У Львові створили банк освітніх резюме, де кожен охочий працювати у закладах освіти зможе залишити свою заявку.

Про це повідомили у Львівській міській раді.

Банк освітніх резюме у місті започаткували цього тижня. Якщо у міських закладах з’явиться відповідна вакансія, то людину, яка заповнила реєстраційну форму, запросять на співбесіду.

“До неї мають доступ усі директори шкіл та усі керівники закладів дошкільної освіти. І коли їм буде потрібен працівник з цього чи іншого фаху, він може зателефонувати до вас і запросити на роботу у наші заклади”, - розповів керівник управління освіти ЛМР Андрій Закалюк.

Ознайомитись із реєстраційною формою та заповнити її можна тут.

Додамо, що міське управління освіти спільно з Українською академією лідерства запускає ще один проєкт. Його мета – краще зрозуміти виклики чи питання, з якими львів'яни стикаються під час освітнього процесу. Для цього в управлінні проводять опитування серед освітян Львова. Пройти це опитування можна за посиланням.

Нагадаємо, з початку навчального року в Україні 12904 школи розпочали освітній процес. Разом з тим 1289 шкіл перебувають на тимчасово окупованих територіях.

Додамо, на сьогодні зареєстровано 19 кримінальних проваджень, де фігурують директори шкіл, вчителі, які намагалися за російськими програмами викладати у школах, промивали мізки не лише батькам, а й учням. Чотирьом уже повідомлено підозру

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності