Львів'янин виграв суд проти аквапарку, в якому дитина стрибнула на металевий штир

Львів'янин виграв суд проти аквапарку, в якому дитина стрибнула на металевий штир

Аквапарк під час розгляду справи не заперечував висновку суду

Львів’янин, дитина якого травмувалася в аквапарку "Пляж", виграв суд проти розважального закладу. Тепер аквапарк змушений виплатити потерпілому компенсацію.

Про це повідомляють на каналі "Типовий Львів".

Ще минулого року, 10 березня 2021 року, хлопець травмував ногу у розважальному закладі. Під час користування водним атракціоном-лазанкою "Скеля" (стіна із закрученими камінцями для лазіння в розважальному басейні) Олексій виліз на гірку, стрибнув у воду та, наткнувшись на 10-сантиметровий металевий штир, який був розташований під водою на стіні атракціону, отримав глибоку різано-рвану рану стопи.

Під час розгляду справи суд встановив, що докази свідчать про те, що дитина травмувалася саме під час відпочинку в аквапарку. Сам заклад під час розгляду справи не заперечував висновку суду.

Так, аквапарком було порушено Закон України "Про захист прав споживачів", бо вони неналежно надали послуги, що призвело до отримання шкоди отримувачем таких послуг (дитиною). Суд частково задовольнив позовні вимоги. Загальна компенсація родині становить 17 168,93 грн (тоді як юристи та експертиза визначили суму — 213 168,93 грн).

Нагадаємо, у Львові діти захисників України можуть отримати кошти на оздоровлення. Заявку можна подати до 29 вересня.

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності