У Львові розроблять концепцію програми з попередження самогубств у місті

У Львові розроблять концепцію програми з попередження самогубств у місті

До Всесвітнього дня запобігання самогубствам проведуть конференцію

Цієї п’ятниці, 16 вересня, у Львові відбудеться конференція "Ти не самотній". Її проведуть до Всесвітнього дня запобігання самогубствам.

Про це повідомляють на сайті Львівської міської ради.

Учасниками конференції будуть провідні українські та іноземні фахівці, які працюють у сфері психології та психіатрії. Вони говоритимуть про те, як запобігти самогубствам. Фінальним завданням зустрічі стане розроблення концепції міської програми з попередження самогубств у Львові.

Серед спікерів конференції:

  • співавторка світової методики "Шкали суїцидальних схильностей" д-р Бет Бродські (Інститут психіатрії штату Нью Йорк / Медичний центр Колумбійського університету, Нью Йорк, США);
  • керівник проєкту "Психічне здоров’я для країн Середземномор’я" від ВООЗ д-р Домініко Джако;
  • психіатр д-р Джозеф Віларін (кафедра психології та психіатрії, Колумбійський університет / Медичний центр Колумбійського університету, Нью Йорк, США).

У конференції візьмуть участь представники міських управлінь охорони здоров’я, освіти, спорту, соціального захисту, "Служби у справах дітей"; представники громадських організацій Razom for Ukraine, Nova Ukraine, Help Ukraine Center; представники кафедри психології місцевих вишів, хабу психічного здоров’я, центру психічного здоров’я лікарні ім. Шептицького та ін.

Нагадаємо, 15 липня у Львові внаслідок падіння з вікна багатоповерхового будинку загинула 60-річна жінка. Інцидент трапився в одному з найбільших житлових районів міста — Сихові, на вулиці Богдана-Ігоря Антонича. Схожий випадок трапився і на вулиці Широкій, 72 у Львові — з вікна багатоповерхівки випав 17-річний хлопець.

Читайте також:

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності