• Головна
  • Новини Львова
  • Предстоятель ПЦУ Епіфаній відвідав поранених українців у Першому медоб'єднанні Львова

Предстоятель ПЦУ Епіфаній відвідав поранених українців у Першому медоб'єднанні Львова

Предстоятель ПЦУ Епіфаній відвідав поранених українців у Першому медоб'єднанні Львова

Сьогодні, 13 вересня, Митрополит Київський і всієї України ПЦУ Епіфаній у супроводі митрополита Львівського і Сокальського Димитрія (Рудюка) відвідав міську лікарню святого Пантелеймона Першого медичного об’єднання Львова. Медики цього закладу пролікували вже понад 5 тисяч українців з травмами внаслідок війни.

Про це повідомили у Львівській міській раді.

Предстоятелю ПЦУ розповіли й показали, як працює Перше медичне об’єднання міста. Блаженніший поспілкувалася з пацієнтами й лікарями різних відділень та подякував медикам за невтомну працю. Також Митрополиту Епіфанію розповіли про будівництво нових корпусів клініки й презентували проєкт Національного реабілітаційного центру “Незламні” (UNBROKEN), який створюють на базі Першого медоб’єднання. Це буде перший в Україні центр, де щороку 50 тисяч українців отримуватимуть фізичну, психологічну та соціальну реабілітації.

“Мене вразило те, що я побачив. Досі я відвідував багато лікарень, особливо за кордоном, і зараз бачу, що в Україні, а особливо у Львові, є велике зрушення у розвитку медицини і допомозі тим, які постраждали від цієї жорсткої війни. Бажаю всім, хто тут перебуває, особливо лікарям, сили і допомоги від Господа”, — сказав Блаженніший Епіфаній.

Нагадаємо, Предстоятель Православної Церкви України Епіфаній прибув на Львівщину з Першосвятительським візитом.

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності