Фонд держмайна продасть Львівський ювелірний завод: яка стартова ціна

Фонд держмайна продасть Львівський ювелірний завод: яка стартова ціна

Цей завод буде одним із перших підприємств, яке виставлять на приватизацію на Львівщині під час воєнного стан

Фонд державного майна збирається продати Львівський ювелірний завод. Тут на земельній ділянці площею 2,1 га розташовані виробничі та інші приміщення, загальна площа яких становить близько 11 500 м кв. Стартова ціна об’єкта – 144,282 млн гривень.

Про це повідомили у Регіональному відділенні ФДМУ по Львівській, Закарпатській та Волинській областях, пише "Еспресо.Захід".

Перед продажем 20 вересня об 11:00 на території Львівського ювелірного заводу проведуть день відкритих дверей для представників бізнесу. Учасників ознайомлять з переліком об’єктів, які готові до приватизації на Львівщині. Зазначається, що ЛЮЗ — найдорожчий та найцікавіший для інвесторів об’єкт.

"Нам важливо розповідати якомога більше про об’єкти, які ми виставляємо на приватизацію, адже тоді зростає зацікавленість з боку інвесторів. І в результаті під час аукціону є шанс отримати ціну, значно вищу за стартову. Саме хороша рекламна кампанія сприяла успішному продажу виправної колонії на Хуторівці", — пояснив голова Регіонального відділення ФДМУ по Львівській, Закарпатській та Волинській областях Владислав Калинець.

Додамо, що Львівський ювелірний завод буде одним із перших підприємств, яке виставлять на приватизацію на Львівщині під час воєнного стану.

Нагадаємо, 26 серпня поблизу ювелірного заводу у Львові сталася пожежа у двоповерховій будівлі.

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності