• Головна
  • Новини Львова
  • Гарантує безпеку жителям багатоповерхівок: львівські рятувальники отримали допомогу з Німеччини

Гарантує безпеку жителям багатоповерхівок: львівські рятувальники отримали допомогу з Німеччини

Гарантує безпеку жителям багатоповерхівок: львівські рятувальники отримали допомогу з Німеччини

Надійна техніка — це, в першу чергу, запорука оперативного й ефективного реагування на надзвичайні події

У понеділок, 12 вересня, львівські рятувальники отримали пожежну автодрабину Mercedes заввишки 30 метрів. Її придбали у Німеччині та передали як гуманітарну допомогу.

Про це повідомили у Львівській ОВА.

Така допомога від Німеччини стане у пригоді, адже пожежна автодрабина — це незамінна техніка для проведення аварійно-рятувальних робіт та ліквідації пожеж будь-де, де є більше ніж два поверхи. Тож ця техніка допоможе гарантувати безпеку жителів багатоповерхівок.

"Рятувальники завжди роблять усе можливе при виникненні пожеж чи будь-яких інших надзвичайних ситуацій, аби ліквідувати їх наслідки якомога швидше та з найменшими збитками. Ось чому надійна техніка — це, в першу чергу, запорука оперативного й ефективного реагування на надзвичайні події, а це своєю чергою не одне врятоване життя", — наголосили у ГУ ДСНС України у Львівській області.

Нагадаємо, автопарк рятувальників ДСНС у Львівській області поповнився двома пожежними автоцистернами IVECO. Їх передала, як гуманітарну допомогу, добровільна пожежна команда з німецького міста Мурнау-ам-Штаффельзее.

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності