Львів'яни здобули 9 медалей на чемпіонаті України зі стрільби з лука

Львів'яни здобули 9 медалей на чемпіонаті України зі стрільби з лука

Найбільшого успіху львів'яни досягли у турнірі юніорів, зайнявши весь п'єдестал

У Львові сьогодні, 9 вересня, завершився чемпіонат України зі стрільби з лука серед юніорів, присвячений пам'яті заслуженого тренера України Віктора Михайленка. Змагання тривали у Львові протягом 5 днів, і місцеві спортсмени продемонстрували чудові результати, виборовши 9 медалей.

Про це повідомили у відділенні Національного олімпійського комітету України у Львівській області.

Золоті медалі серед юніорів виборола команда “Львівська-1” у складі Олександра Панциру, Артема Устінова та Ігоря Табака. Серед юніорок найвлучнішою також була перша команда Львівщини, у складі якої виступали Валерія Митрофанова, Дзвенислава Черник та Варвара Ілляш.

А напередодні завершились змагання в особистій першості та серед змішаних команд. Найбільшого успіху львів'яни досягли у турнірі юніорів, зайнявши весь п'єдестал: "золото" виборов Табака, "срібло" — Устінов і "бронзу" — Панциру. А серед юніорок третьою стала Анастасія Фадєєва.

Ще три медалі вибороли представники Львівщини і в стрільбі з блочного лука. Зокрема, Святослав Карпенко та Анастасія Смілка стали срібними призерами в міксті, а також вони здобули бронзові медалі в особистій першості.

Нагадаємо, 12-річний жовківчанин Матвій Умрихін здобув “бронзу” Кубка світу з авіамоделювального спорту. Змагання відбулися на початку вересня в італійському місті Луго.

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності