• Головна
  • Новини Львова
  • У Львові попрощаються із загиблим військовим, який служив у лавах 80-ої окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗСУ

У Львові попрощаються із загиблим військовим, який служив у лавах 80-ої окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗСУ

У Львові попрощаються із загиблим військовим, який служив у лавах 80-ої окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗСУ

У загиблого Героя залишилися мати, дружина, сестра та племінниця

Завтра, 10 вересня, Львів попрощається з Геннадієм Шурманом, який загинув у бою з російськими окупантами. Геннадій Шурман, уродженець міста Шахтарська Донецької області, загинув 7 вересня. Чин похорону розпочнеться о 10:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, поховають військовослужбовця на Личаківському кладовищі.

Про це повідомляє Львівська міська рада.

Військовий навчався у Шахтарській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №19 Шахтарської міської ради Донецької області. Потім здобув професійно-технічну освіту. У мирний час займався шиномонтажем.

У 2014 році добровільно став на захист України від російських загарбників. Служив у лавах Збройних Сил України та Національної поліції України. Молодший сержант. Із початком повномасштабного нападу росії боронив Україну у складі 80-ої окремої десантно-штурмової бригади Десантно-штурмових військ Збройних Сил України.

У загиблого Героя залишилися мати, дружина, сестра та племінниця.

Мерія закликає долучитись до церемонії прощання та утриматися в цей час від проведення розважальних заходів і святкувань.

О 10:00 розпочнеться чин похорону у Гарнізонному храмі, о 10:30 — міська церемонія прощання на площі Ринок.

Маршрут похоронної процесії: Гарнізонний храм свв. апп. Петра і Павла УГКЦ (вул. Театральна, 11) — пл. Катедральна — пл. Ринок (міська церемонія прощання) — вул. Руська — вул. Підвальна — вул. Володимира Винниченка — пл. Соборна — вул. Пекарська — вул. Шімзерів — вул. Мечникова — Личаківський цвинтар.

Нагадаємо, на війні з російськими окупантами загинув яворівчанин Степан Журба. Степан встиг отримати бойовий досвід у найгарячіших точках АТО, а в боях за місто Золоте на Луганщині отримав численні поранення. Водночас повномасштабне російське вторгнення у лютому змусило 28-річного чоловіка добровільно взяти до рук зброю і піти захищати Україну.

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності