Куди піти на вихідних у Львові 10-11 вересня

Куди піти на вихідних у Львові 10-11 вересня

Цього тижня у Львові планують багато подій. Серед них як музичні, так і розвиваючі. Розповідаємо про цікаві події, які відбудуться у Львові 10 та 11 вересня.

"Молодвіж"

"Молодвіж" — це всеукраїнський щорічний захід про молодь і для молоді. Ювілейний, п'ятий "Молодвіж" присвятили базовим поняттям українства та ментальному здоров’ю і ролі кожного/ої у війні. Цьогоріч святкування не буде, адже в країні триває війна, однак на події можна поспілкуватися з однодумцями та обговорити наболіле.

Адреса: м. Львів, у цілях безпеки адресу та час події не називають, тому потрібно попередньо зареєструватися. 

Концерт української музики

Поціновувачів української класики запрошують насолодитися музикою у Меморіальному музеї Станіслава Людкевича. Львів'ян чекає гра на фортепіано від Наталі Макарової — аспірантки Національної музичної академії України та Антона Кармазіна — композитора, члена Національної спілки композиторів України та кандидата мистецтвознавства. На концерті прозвучать твори М. Вериківського, Д. Задора , А. Кармазіна , В. Косенка та Т. Ященка.

Адреса і час: м. Львів, вул. Людкевича, 7, о 15:00.

Музика для струнних і духових

На концерті Академічного симфонічного оркестру Луганської обласної філармонії слухачів чекають симфонія “Перетворення лікійських селян на жаб” Карла фон Діттерса та “Прощальна симфонія” Йозефа Гайдна. Триватиме концерт близько години. Відвідувачів просять мати із собою документ, що посвідчує особу. У разі оголошення повітряної тривоги під час концерту, його буде перервано, а гостям запропоновано перейти в безпечне місце.

Адреса: м. Львів, вул. Бандери, 8.

День українського кіно: Спадщина

У Lviv film center 11 та 12 вересня організовують День українського кіно. Захід присвятять втраті пам’ятки архітектурної спадщини країни — кінотеатру ім. Щорса, вже вдруге (за свою історію існування) розбомбленого окупантами у Чернігові в лютому 2022 року. Вхід вільний на всі заходи, однак перед походом у кіно варто заповнити реєстраційну форму. Програма показів тут.

Адреса: м. Львів, вул. В. Великого, 14А.

Базовий курс: перша домедична допомога

10 вересня для людей без базової медичної освіти відбудеться курс з медичної допомоги. Тут навчать реанімувати людину за допомогою дефібрилятора, допомогти людині, яка топиться. Також львів'яни дізнаються, що робити при вивихах та переломах. Вартість курсу — 800 грн. Для участі потрібно зареєструватися. 

Адреса: м. Львів, вул. Стрийська, 202, офіс 707, з 10:00 до 17:00.

 

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності