• Головна
  • Новини Львова
  • Львівський волонтер Святослав Літинський розповів про причину обшуку в його помешканні

Львівський волонтер Святослав Літинський розповів про причину обшуку в його помешканні

Львівський волонтер Святослав Літинський розповів про причину обшуку в його помешканні

За словами волонтера Святослава Літинського, правоохоронці вже завершили обшук у його приміщенні. Зокрема, він є фігурантом справи щодо незаконного продажу автомобіля, який був гуманітарною допомогою для Збройних Сил України.

Відомо, що обшук проводили правоохоронці київського управління Національної поліції України.

Як розповів у коментарі Lviv.Media Святослав Літинський, у нього вилучили невелику кількість гривень та налякали дружину і дітей. Самого волонтера у квартирі не було, адже він наразі знаходиться у Польщі, куди, як каже, поїхав за черговим автомобілем для ЗСУ.

За словами Святослава Літинського, правоохоронці шукали у його помешканні докази щодо справи про незаконний продаж автомобіля капеланом однієї з церков.

"Я цього капелана дуже умовно знаю, але особисто ні я, ні моя громадська організація йому не допомагали. Мої знайомі йому допомагали привезти автомобіль, купити, поремонтувати і якось пробують долучити це. Впевнений, що і капелан не здійснював ніякого злочину, а здійснював допомогу військовим силам, і воно так неприємно розкручується дуже", — зазначив Літинський.

Наразі волонтер планує повернутися в Україну через декілька днів та з’ясовувати всі обставини.

Нагадаємо, сьогодні вранці, 8 вересня, правоохоронці почали проводити обшук у помешканні львівського волонтера і громадського діяча Святослава Літинського.

Можливо, пропустили:

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності