• Головна
  • Новини Львова
  • Інформаційний центр пам’яті Героїв Небесної Сотні коштуватиме Львову понад 4 млн гривень

Інформаційний центр пам’яті Героїв Небесної Сотні коштуватиме Львову понад 4 млн гривень

Інформаційний центр пам’яті Героїв Небесної Сотні коштуватиме Львову понад 4 млн гривень

Облаштування інформаційного центру пам’яті Героїв Небесної Сотні у Львові коштуватиме міському бюджету 4,2 млн гривень.

Про це виданню Lviv.Media стало відомо з відповідного тендеру, опублікованого на порталі "ProZorro".

Згідно з технічною документацією, підрядник облаштує фундамент павільйону, проводячи розробку ґрунту вручну. Крім того, будуть виготовлені та змонтовані металоконструкції, влаштовані каркасні стіни із сендвіч-панелей, а також змонтовані підвісні стелі із сендвіч-панелей.

Внутрішнє оздоблення буде виконане з використанням підвісної стелі площею 25 квадратних метрів, стіни частково обшиють гіпсокартоном та оздоблять керамічними плитами. Підлога буде виконана зі шліфованого бетону та керамічної плитки.

Також в інформаційному центрі встановлять два кондиціонери, антивандальні ґрати, змонтують алюмінієві дверні блоки. Крім того, будуть змонтовані електроосвітлення, водопровід та каналізація.

Зазначимо, що за словами заступника Львівського міського голови з містобудування Любомира Зубача, інформаційний центр пам’яті стане доповненням Меморіалу пам’яті Героїв Небесної Сотні, який було створено іще декілька років тому.

До проєктування інформаційного центру залучили команду архітекторів Меморіалу пам’яті Героїв Небесної Сотні — Андрія Лесюка і Guess Line Architects.

Тендер із визначення підрядника будівництва оголошено в системі "ProZorro" 31 серпня, аукціон запланований на 16 вересня.

Можливо, пропустили:

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності