• Головна
  • Новини Львова
  • Облаштував вдома нарколабораторію: у Львові судитимуть чоловіка, який вирощував коноплю та канабіс

Облаштував вдома нарколабораторію: у Львові судитимуть чоловіка, який вирощував коноплю та канабіс

Облаштував вдома нарколабораторію: у Львові судитимуть чоловіка, який вирощував коноплю та канабіс

Для рослин він створив штучний мікроклімат, щоб контролювати їх ріст

У Львові судитимуть чоловіка, який у своєму домі облаштував нарколабораторію. Під час обшуків у нього виявили та вилучили коноплю і канабіс, частина якого була розфасована для подальшого розповсюдження.

Про це повідомили у Львівській обласній прокуратурі.

28-річний уродженець Львівщини у своєму житлі облаштував кустарну лабораторію для серійного вирощування коноплі та виготовлення особливо небезпечного наркотичного засобу — канабісу. Для рослин він створив штучний мікроклімат, щоб контролювати їх ріст.

На чоловіка відкрили кримінальне провадження за фактами незаконного придбання, виготовлення та зберігання обладнання, призначеного для виготовлення наркотичних засобів, організації місця для незаконного виробництва наркотичних засобів, незаконного виготовлення та зберігання з метою збуту особливо небезпечних наркотичних засобів, вчиненого повторно (ч. 3 ст. 313, ч. 2 ст. 317 та ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України). Наразі прокурори Франківської окружної прокуратури міста Львова скерували обвинувальний акт до суду.

Нагадаємо, у Львові 5 вересня на території одного з навчальних закладів патрульні виявили чоловіка з, ймовірно, наркотичною речовиною.

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності