Загубили речі в автобусі: львівські перевізники розповіли, як повернути втрачене

Загубили речі в автобусі: львівські перевізники розповіли, як повернути втрачене

Найчастіше пасажири у львівських автобусах забувають парасолі, документи та наплічники

Досить часто трапляються ситуації, коли пасажири гублять речі у громадському транспорті. Тож у ЛК АТП-1 пояснили, куди потрібно звертатись у такому випадку.

Про це повідомили у Львівській міській раді.

Якщо пасажир загубив чи забув свою річ в одному із автобусів ЛК АТП-1, то потрібно зв’язатись із підприємством, зателефонувавши за номером телефону: 0676791567 або написавши їм у Facebook. Так, наприклад, зробив пан Володимир, який нещодавно забув свій наплічник в автобусі. Чоловік оперативно написав у соцмережі підприємства та повернув свою річ.

“Ніхто з нас не застрахований від того, що може загубити щось зі своїх речей. Якщо розумієте, що могли залишити цю річ в автобусі, то зв'яжіться з нами через будь-який зручний спосіб. З вами оперативно зв’яжуться. Необхідно буде вказати номер маршруту, приблизну годину, коли зайшли в цей автобус. Ідеально, якщо знатимете й номер автобуса. Відтак диспетчер зателефонує до водія цього маршруту і попросить, щоб він подивитися, чи немає в автобусі вашої речі, або, можливо, пасажири передали її йому”, — пояснили у ЛК АТП №1.

Там зазначили, що якщо сам водій знайшов якусь річ в автобусі, то він залишає її у диспетчерській підприємства. Також у ЛК АТП-1 додали, що найчастіше пасажири у львівських автобусах забувають парасолі, документи та наплічники.

Нагадаємо, львівські приватні перевізники концерну “Екопастранс” (ТзОВ “Міра і К”, АТП-14 630, ТзОВ “Фіакр Львів”) заборгували місту 1 млн 140 тис. гривень.

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності