У ДСНС поділились подробицями пожежі на території заводу "ЛАЗ" на Стрийській

У ДСНС поділились подробицями пожежі на території заводу "ЛАЗ" на Стрийській

Пожежа спричинила щільне чорне задимлення

У Львові 1 вересня рятувальники ліквідували пожежу, що сталася на вулиці Стрийській, 45. Вогонь поширився по покрівлі будівлі, яка була залита смолою.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Львівській області.

До Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу у Львові на вулиці Стрийській, 45 у триповерховій цегляній будівлі, критій руберойдом, яку ніхто не використовував. До місця події направили пожежні підрозділи Львова та мобільну оперативну групу ГУ ДСНС України у Львівській області.

Як з’ясувалось на місці події, вогонь поширився по покрівлі будівлі, що була залита смолою. Пожежа спричинила щільне чорне задимлення.

"Складність гасіння пожежі також полягала у великій площі горіння та інтенсивному поширенню полум’я дерев'яними конструкціями всередині будівлі", — розповідають у ДСНС.

Там додають, що рятувальники одразу включились у спеціальні апарати захисту органів дихання і зору та приступили до ліквідації загорання. Вогнеборцям вдалося локалізувати та ліквідувати пожежу, однак вогонь все ж знищив дах і дерев’яне перекриття будівлі.

Нагадаємо, 1 вересня у Львові, на вулиці Стрийській, 45, спалахнула масштабна пожежа. Стовп чорного диму було видно у різних районах Львова.

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності