• Головна
  • Новини Львова
  • За першу добу народилося п'ятеро немовлят: у Львові запрацювало нове пологове відділення

За першу добу народилося п'ятеро немовлят: у Львові запрацювало нове пологове відділення

За першу добу народилося п'ятеро немовлят: у Львові запрацювало нове пологове відділення

Відкриття пологового відділення — це ще один крок до надання комплексної допомоги мамам та дітям

У львівській лікарні святого Миколая розпочало роботу пологове відділення. За першу ж добу на світ там з’явилося п'ятеро немовлят — четверо хлопчиків та дівчинка.

Про це 30 серпня повідомляє Перше медичне об'єднання Львова.

Наразі у новому пологовому відділені народилося вже семеро діток. Найпершим на світ з'явився Матвійко. Хлопчик народився вагою у 4 300 грамів і довжиною 58 сантиметрів.

"Це були природні пологи, й вже через день малюк із щасливими батьками поїхали додому. Як подарунок на виписку родина отримала фотоальбом зі світлинами найщасливішої миті свого життя — народженням первістка", — розповідають у лікарні.

Там додають, що відкриття пологового відділення — це ще один крок до надання комплексної допомоги мамам та дітям. Адже маючи спеціалістів та всі можливості для лікування найскладніших патологій, лікарня зможе діагностувати їх ще під час вагітності, вести до пологів, допомагати малюкам з’явитися на світ, а потім усувати проблему.

"Діток не треба буде транспортувати в інші заклади, як це було раніше. Відтепер вся допомога надаватиметься в межах одного закладу. У тому числі кардіохірургічна. Також наше пологове відділення — це ще більше можливостей для жінок, які постраждали від війни. Лише за час повномасштабного вторгнення до нашого Першого медоб’єднання Львова звернулося 203 вагітних переселенок. Відтепер ми зможемо допомогти їм стати мамами", — наголошують у лікарні.

Читайте також:

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності