На Львівщині чоловік за домашнє насильство відбувся усним попередженням

На Львівщині чоловік за домашнє насильство відбувся усним попередженням

Жовківський районний суд Львівської області звільнив від адміністративної відповідальності чоловіка, який вчиняв домашнє насильство. Він обмежився усним зауваженням.

Про це Lviv.Media стало відомо із матеріалів справи № 444/1984/22.

Встановлено, що 16 серпня чоловік під час фізичного і психологічного насильства над матір’ю вчинив також психологічне насильство щодо своєї падчерки.

До суду обвинувачений не прийшов, тож справу розглядали без його присутності. До справи долучили протокол адмінпорушення та покази свідків. Дії чоловіка суд кваліфікував як домашнє насильство.

Також суд не встановив обставин, які обтяжують чи пом’якшують покарання.

Вчинене правопорушення суд визнав як малозначне та зазначив, що доказів для притягнення чоловіка до адміністративної відповідальності не надано.

Власне, суд постановив визнати чоловіка винним у вчиненому правопорушенні, передбаченому ч. 1 ст. 173-2 КУпАП, та звільнити від адміністративної відповідальності за малозначністю, обмежившись усним зауваженням.

Додамо, повідомити про домашнє насильство можна онлайн. Сайт доступний за посиланням. Для подання звернення щодо домашнього насильства потрібно зареєструватися на сайті (необхідна електронна пошта і пароль). Можна також подати анонімне звернення — вводити будь-які особисті дані не потрібно.

Нагадаємо, у Львові суд покарав чоловіка штрафом у розмірі 340 грн за фізичне насильство над матір'ю та спробу викинути її через балкон.

Чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, вчинив психологічне та фізичне насильство щодо своєї матері. Зокрема, він вдарив її в район грудної клітки, намагаючись викинути з балкона, та завдавав ударів в область голови.

Можливо, пропустили:

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності