Помер організатор тенісного руху Львівщини Ярослав Заторський

Помер організатор тенісного руху Львівщини Ярослав Заторський

У п’ятницю, 26 серпня, відійшов у вічність відомий тренер-вихователь та організатор тенісного руху Львівщини Ярослав Заторський. Зовсім нещодавно, 18 серпня, йому виповнилося 79 років

Про це повідомили в Управлінні спорту Львова

Все своє життя він присвятив одній великій справі – тенісу та вихованню тенісистів, високим спортивним досягненням дітей та молоді на теренах Львівщини. Ярослав Васильович був Заслуженим тренером України, Почесним членом Федерації тенісу України та діючим членом Федерації тенісу Львівщини.

"Будучи справжнім майстром тенісної ракетки та в подальшому працюючи старшим тренером в ДЮСШ «Спартаківець» ЛООФСТ «Україна» (понад 55 років тренерської діяльності), Ярослав Заторський підготував понад 20 майстрів спорту Радянського Союзу та України, серед яких багаторазові призери та переможці Чемпіонатів/Кубків України та вагомих Міжнародних тенісних турнірів, членів збірних команд України. Збірні команди Львівщини під керівництвом Ярослава Заторського були багаторазовими призерами та переможцями Чемпіонатів та Спартакіад України в різних вікових категоріях", - повідомили в Управлінні.

Особливе місце в його професійній тенісній діяльності належить організації та проведенню багатьох юнацьких Всеукраїнських та Міжнародних тенісних змагань найвищого рівня у Львові, які і в теперішній час проводяться, користуються великою популярністю, географією учасників та стали традиційними.

Нагадаємо, на 76-му році життя помер колишній футболіст львівських “Карпат”, уродженець Дрогобича Остап Савка.

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності