У Львові частково перекриють рух на вулиці Шевченка

У Львові частково перекриють рух на вулиці Шевченка

Цей відтинок дороги разом із ділянкою від вул. Юнаківа до вул. Яцкова планують відремонтувати і відкрити для руху транспорту до кінця року.

У Львові наступного тижня перекриють рух вулицею Шевченка на ділянці від вул. Залізничної до вул. Юнаківа. Там стелитимуть верхній шар асфальту.

Про це повідомили у ЛКП "Львівавтодор".

Схема об’їзду ще перебуває на погодженні в Управлінні патрульної поліції у Львівській області. Після того, як її затвердять, в установі детально розкажуть про об'їзд та уточнять, скільки часу триватиме перекриття. Наразі там тривають підготовчі роботи, зокрема піднімають люки до рівня верхнього шару асфальтобетонного покриття.

Нагадаємо, 16 червня частину вул. Шевченка від вул. Залізнчної до вул. Юнаківа відкрили для проїзду. Там облаштували нижній і середній шар асфальтобетонного покриття. Паралельно із цими роботами верхній шар асфальту укладатимуть від вул. Юнаківа до вул. Яцкова. На цьому відтинку завершуються роботи із облаштування тротуарів, установки поребриків, замощення мозаїкою трамвайної колії та монтажу опор контактної мережі. Що стосується ділянки від вул. Яцкова до вул. Бортнянського, тут триває прокладання каналізаційного колектора діаметром 1000 мм (прокладено 96 м), а також влаштування його камер.

Додамо, даний відтинок дороги разом із ділянкою від вул. Юнаківа до вул. Яцкова планують відремонтувати і відкрити для руху транспорту до кінця року.

Читайте також:

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності