• Головна
  • Новини Львова
  • Привітали з Днем Прапора: львівська тероборона поблизу лінії зіткнення запустила дрон з українським стягом (відео)

Привітали з Днем Прапора: львівська тероборона поблизу лінії зіткнення запустила дрон з українським стягом (відео)

Привітали з Днем Прапора: львівська тероборона поблизу лінії зіткнення запустила дрон з українським стягом (відео)

Після польоту квадрокоптер із прапором успішно повернувся

Львівська 103-тя окрема бригада Сил територіальної оборони Збройних Сил України привітала українців на вільних та тимчасово окупованих територіях із Днем Державного Прапора України.

Про це 23 серпня повідомляє 103-тя окрема бригада Сил територіальної оборони Збройних Сил України у Telegram.

Оператори БПЛА підняли дрон із державним прапором поблизу лінії зіткнення та спланували політ таким чином, щоб український стяг було видно далеко на тимчасово захоплених територіях.

Після польоту квадрокоптер із прапором успішно повернувся і далі буде виконувати більш звичну для себе роботу — виявляти та знищувати ворога.

"Ми знаємо, що на окупованих територіях Донеччини та Луганщини залишилось багато українських громадян. Вони чекають Україну, можливо, і бояться говорити про це вголос. І сьогодні ми таким чином передали їм: чекайте, ЗСУ близько! Незабаром ми прийдемо", — наголошують у бригаді.

Нагадаємо, щорічно 23 серпня Україна відзначає День Державного Прапора. Це державне свято, яке передує ще одній важливій для українців даті — Дню Незалежності.

На загальнодержавному рівні свято встановив своїм указом президент Леонід Кучма у 2004 році. Водночас у 2009 році цей указ доповнив президент Віктор Ющенко та запровадив підняття українського прапора у День Державного Прапора України та під час інших державних свят.

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності