У львівських лікарнях майже 100 хворих на коронавірус, деякі — у реанімації

У львівських лікарнях майже 100 хворих на коронавірус, деякі — у реанімації

Кількість хворих утричі вища, ніж попереднього тижня, і динаміка захворювання тільки зростає

До львівських лікарень продовжують надходити хворі на коронавірус. Так, зараз там лікують 94-ох хворих на коронавірус, з них 2 перебувають у реанімації.

Про це пише Львівська міська рада.

Така кількість хворих утричі вища, ніж попереднього тижня, і динаміка захворювання тільки зростає.

"Важливо розуміти, що зараз люди активно мігрують як в межах країни, так і поза її межами, а це постійні скупчення великої кількості людей, плюс стреси і хвилювання, ослаблений імунітет. Все це, на жаль, сприяє швидшому поширенню інфекцій, тому невакциновані люди є в небезпеці. Тому, якщо ви пропустили певне щеплення або не зробили зовсім — зробіть його за першої ж можливості. Для цього достатньо звернутися до свого сімейного лікаря чи до найближчої поліклініки", — каже керівниця міського управління охорони здоров’я Леся Кобецька.

Відомо, що в області кількість хворих на COVID-19 становить 199 людей.

Додамо, Львівська область отримала 4 тисячі доз вакцини Janssen (Jcovden) від COVID-19. Препарат надали в межах міжнародної ініціативи COVAX.

Нагадаємо, записатись на вакцинацію можна у поліклініці або у свого сімейного лікаря чи самостійно у системі Helsi. Зробити першу бустерну дозу можна не раніше ніж за 6 місяців після другої дози вакцини. Другу бустерну дозу — не раніше ніж за 4 місяці після першої бустерної дози.

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності