На Науковій п‘яний водій на автомобілі в'їхав у металеву огорожу (відео)

На Науковій п‘яний водій на автомобілі в'їхав у металеву огорожу (відео)

Учора ввечері, 18 серпня, на вулиці Науковій у Львові водій на автомобілі "Skoda Fabia" в’їхав у металеву огорожу.

Про це повідомляють у Патрульній поліції Львівської області.

Приїхавши на місце події, поліцейські побачили автомобіль, який в‘їхав у металеву огорожу, що розділяє протилежні смуги руху. Біля транспортного засобу стояв чоловік, який сказав, що автомобіль не його і він просто спостерігає.

Під час перевірки правоохоронці встановили, що автомобіль належить чоловікові.

"Під час перевірки документів Львів‘янина охоронці порядку встановили, що автівка належить йому. Також спілкуючись із громадянином, патрульні виявили у нього очевидні ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловік зрозумів, що вигадувати далі нема сенсу, і зізнався, що він був за кермом транспортного засобу та не впорався з керуванням. Щодо алкоголю, то він запевнив, що випив вже після наїзду на огорожу", —  розповідають у поліції.

На 29-річного водія склали протоколи за ст. 124 КУпАП (порушення ПДР, що призвело до ДТП) та за ч. 4 ст. 130 КУпАП (вживання особою, яка керувала транспортним засобом, після ДТП за її участю, алкоголю, до проведення уповноваженою особою медичного огляду).

За скоєне водію загрожує штраф у розмірі 34 тис. грн або адміністративний арешт на строк п’ятнадцять діб із позбавленням права керування транспортними засобами на три роки.

Читайте також:

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності