Львівський виконком дозволив нові забудови: де з’являться нові будівництва

Львівський виконком дозволив нові забудови: де з’являться нові будівництва

Сьогодні, 19 серпня, на засіданні виконавчого комітету ЛМР ухвалили дев'ять рішень у сфері містобудування.

Про це повідомляють у Львівській міській раді.

Також зазначається, що три питання вилучили під час формування порядку денного, а одне — перенесли задля опрацювання.

Так, виконавчий комітет ЛМР затвердив містобудівні умови та обмеження для проєктування об'єкта будівництва на нове будівництво комерційного призначення на вул. Городницькій, 43.

Затверджено містобудівні умови та обмеження для проєктування об’єкта будівництва на нове будівництво ОСББ "Кульпарківська, 190" багатоквартирного житлового будинку з приміщеннями громадського призначення та підземним паркінгом на вул. Кульпарківській, 190 зі знесенням існуючих споруд.

Окрім того, виконком затвердив містобудівні умови та обмеження на нове будівництво ТзОВ "Інсула Інвест" лікувально-діагностичного центру з підземним паркінгом та трансформаторною підстанцією на вул. М. Некрасова, 6.

Також члени виконкому підтримали такі проєкти рішень:

  • Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проєктування об’єкта будівництва на нове будівництво ТзОВ "Спецбудмонтажпроект" багатофункційного комплексу нежитлових та житлових будівель з вбудованими приміщеннями громадського призначення, даховою котельнею, трансформаторною підстанцією та підземною автостоянкою на вул. Садовій, 2-А у м. Львові зі знесенням існуючих споруд (рішення прийняте із доповненнями у частині розвитку соціальної інфраструктури району).
  • Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проєктування об’єкта будівництва на нове будівництво гр. гр. Пришляк Л. О. та Векляком А. В. безконтактної мийки самообслуговування на 5 постів на вул. Володимира Великого, 31 у м. Дубляни Львівської міської територіальної громади.
  • Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проєктування об’єкта будівництва на нове будівництво релігійною організацією Релігійним управлінням монастирів Салезіанського згромадження Східного обряду в Україні Української греко-католицької церкви котельні на вул. Дорога Кривчицька у м. Львові.

Натомість члени виконкому вилучили три проєкти рішень про затвердження містобудівних умов та обмежень. Йдеться про такі проєкти:

  • реконструкція ПП "Золота Підкова" об’єкта незавершеного будівництва магазину-павільйону (готовність — 9 %) під торгівельний центр на вул. Стрийській, 332 у м. Львові;
  • нове будівництво гр. Бісик М. С. індустріального кластера на вул. Скнилівській, дачний кооператив "Урожай", ділянки №№ 102, 119, 120 у м. Львові;
  • реконструкція гр. Могилевич В. П. існуючого житлового будинку під багатоквартирний з нежитловими приміщеннями та підземним паркінгом на вул. Генерала Т. Чупринки, 126 у м. Львові.

Читайте також:

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності