У Львові водій під наркотиками врізався у трамвай та втік

У Львові водій під наркотиками врізався у трамвай та втік

Водій вийшов з авто та сказав, щоб присутні викликали евакуатор, а він "йде до лікарні"

Сьогодні, 16 серпня, у Львові на вулиці Промисловій, 47а сталася ДТП. Водій під наркотиками врізався у трамвай та втік.

Про це пише Zaxid.net.

ДТП сталася близько 13:30. Трамвай №6 стояв на зупинці та здійснював посадку і висадку пасажирів. У той момент у трамвай ззаду врізався сірий легковик "Škoda Octavia". Від удару в авто спрацювали подушки безпеки.

Виявилося, що за кермом легковика був відомий львів'янин Павло Кудринецький, якого патрульні регулярно зупиняють за кермом у стані наркотичного сп’яніння.

Водій вийшов з авто, сказав, щоб присутні викликали евакуатор, а він "йде до лікарні". Таким чином він зник з місця події ще до прибуття поліції. У патрульній поліції Львівщини підтвердили, що водій втік з місця події, залишивши своє авто.

За даними видання, Павло Кудринецький регулярно їздить за кермом у стані наркотичного сп’яніння, поліцейські виписують йому штрафи, однак його це не зупиняє. Нещодавно обурені львів’яни розмалювали фарбою його позашляховик "Toyota Land Cruiser", після чого чоловік пересів на "Škoda Octavia". Обидва авто поліцейські забирали на арештмайданчик. Однак, як видно із сьогоднішнього випадку, автомобіль "Škoda Octavia" він забрав з арештмайданчика і продовжує їздити за кермом.

Нагадаємо, 15 серпня, близько 02:00, у Дрогобицькому районі Львівської області трапилась ДТП, у якій постраждала 52-річна жінка.

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності