Біля Львова будують новий притулок для тварин

Біля Львова будують новий притулок для тварин

Щоб мати змогу продовжувати допомагати тваринам, які опинились без господарів у час війни, Домівка врятованих тварин розпочала будівництво нового притулку поблизу Львова.

Про це повідомили у Львівській міській раді.

З початку повномасштабної війни Домівка врятованих тварин, що в парку "Знесіння", прийняла понад 5 тис. собак і котів, які залишились без опіки.

Ділянку під будівництво притулку надали благодійники. Вона розташована за 45 км від Львова. Звести прихисток планують до травня наступного року.

"Ми зараз будуємо адмінприміщення, далі облаштовуватимемо карантинні та господарські приміщення, склади, вольєри, а також місце, де житимуть працівники, тому що це місце за межами Львова, а там постійно хтось має бути. Плануємо вже у травні наступного року повністю завершити будівництво і запустити роботу притулку", — розповів керівник Домівки врятованих тварин Орест Залипський.

А робота на новому притулку не зупиняється!😉

Posted by Орест Залипський on Monday, August 15, 2022

Також керівник притулку додав, що у Домівці врятованих тварин на сьогодні знаходиться 50 собак та близько 20 котів, які шукають господарів. Крім того, мешканці міста можуть приходити та вигулювати тварин.

"До слова, у нас є постійні потреби в овочах, фруктах, м’ясі, рибі тощо, тому радо вітаємо всіх, хто може допомогти їх забезпечити", — зазначив Орест Залипський.

Можливо, пропустили:

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності