• Головна
  • Новини Львова
  • Аж подушки безпеки спрацювали: п'яний водій у Львові в‘їхав у припаркований автомобіль

Аж подушки безпеки спрацювали: п'яний водій у Львові в‘їхав у припаркований автомобіль

Аж подушки безпеки спрацювали: п'яний водій у Львові в‘їхав у припаркований автомобіль

Чоловік не проїхав і кілометра, як вчинив ДТП

Вчора ввечері, 14 серпня, п'яний львів'янин в‘їхав у припаркований автомобіль. На нього склали два адміністративні протоколи.

Про це пише поліція Львівської області.

Інцидент трапився у Львові на вулиці Зарицьких. Водій автомобіля "Peugeot" не впорався з керуванням та в'їхав у припаркований транспортний засіб марки "BMW".

Під час спілкування з 25-річним львів‘янином інспектори виявили в нього очевидні ознаки алкосп‘яніння. Як з‘ясувалось, чоловік працює неподалік місця ДТП. Він випив та виїхав з роботи. Проїхавши кілометр, чоловік вчинив ДТП.

Поліцейські запропонували порушнику пройти перевірку на стан алкогольного сп‘яніння — він погодився. Чоловік декілька разів не міг продути прилад Drager та й не дивно, адже в підсумку результат показав 2,48 проміле (допустима норма алкоголю у крові — 0,20 проміле).

На винуватця автопригоди інспектори склали два адмінпротоколи за ст. 124 (порушення ПДР, що призвело до ДТП) та за ч. 1 ст. 130 (керування транспортним засобом в стані сп‘яніння) КУпАП.

Нагадаємо, сьогодні, 15 серпня, у Пустомитах, що на Львівщині, сталася ДТП. В аварії авто перекинулося та влетіло у будівлю.

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності