• Головна
  • Новини Львова
  • Львівський суд зобов'язав забудовника демонтувати третій поверх на вулиці Промисловій

Львівський суд зобов'язав забудовника демонтувати третій поверх на вулиці Промисловій

Львівський суд зобов'язав забудовника демонтувати третій поверх на вулиці Промисловій

Згідно з погодженими документами, будівля повинна мати замість трьох поверхів лише два

Львівський суд зобов'язав власника забудови на вулиці Промисловій, 60 демонтувати третій поверх.

Про це пишуть на сторінці "Львів. Містобудування".

На орендованій у Львові землі забудовник вирішив збудувати торгово-офісний центр на два поверхи. На це він отримав містобудівні умови та обмеження. Взяв собі генпідрядника і почав будувати.

Згідно з погодженими документами, будівля повинна мати замість трьох поверхів лише два, однак у травні 2017 року під час перевірки міської інспекції виявили зайвий поверх.

"Далі були штрафи для замовника і генпідрядника, відтак знову перевірки і фіксація порушень — незаконний третій поверх так і не знесли і будову до законного стану не привели", — йдеться у повідомленні.

Вже у 2021 році прокуратура разом з інспекцією подали позов проти забудовника до суду. І ось, 25 липня 2022 року Львівський окружний адміністративний суд ухвалив рішення: позов задовольнити повністю, третій поверх демонтувати, компенсацію витрат на знесення покласти на замовника будівництва на вул. Промисловій, 60.

Нагадаємо, Львівський окружний адміністративний суд ухвалив знести недобудовану двоповерхову будівлю на вулиці Опришківській, 2, яка постала без жодних дозвільних документів.

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності