• Головна
  • Новини Львова
  • У дитячій лікарні Св. Миколая у Львові запрацювало відділення онкогематології та імунології

У дитячій лікарні Св. Миколая у Львові запрацювало відділення онкогематології та імунології

У дитячій лікарні Св. Миколая у Львові запрацювало відділення онкогематології та імунології

Згодом у Першому територіальному медичному об'єднанні Львова проводитимуть трансплантацію кісткового мозку

У дитячій лікарні Св. Миколая Першого медоб’єднання Львова запрацювало відділення онкогематології та імунології. У цьому відділенні рятуватимуть дітей з онкопатологією.

Про це повідомляє Перше медичне об'єднання Львова.

Вже розгорнули 30 ліжок у палатах підвищеного комфорту для стаціонарного лікування найменших пацієнтів.

У відділенні лікуватимуть діток із доброякісною та злоякісною патологією крові і лімфатичної системи (лейкемії, лімфоми, анемії, тромбоцитопенії), злоякісними новоутвореннями нирок, печінки та інших локалізацій, імунологічними захворюваннями та вродженими імунодефіцитами.

"Команда спеціалістів відділення забезпечить повну діагностику ще від моменту підозри захворювання та індивідуальний підхід до кожного пацієнта. Обстеження проводитимуть одразу по кількох напрямках, адже часто у дитини може проявлятися симптоматика кількох інших імунологічних, гематологічних чи онкологічних хвороб", — йдеться у повідомленні.

Окрім цього, відділення ізольоване від інших та співпрацює з відділенням анестезіології та інтенсивної терапії. У палатах яскраві стіни та казкові картини, які створять позитивний психоемоційний стан і настрій для найменших пацієнтів під час лікування.

Згодом у Першому територіальному медичному об'єднанні Львова, до якого входить і дитяча лікарня, проводитимуть трансплантацію кісткового мозку.

Нагадаємо, фахівці Центру серця та судин Першого медоб’єднання Львова вперше на заході України провели успішну трансплантацію стовбурових клітин методом Putting Stem Cell to epicardium.

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності