Бездомні львів'яни знову можуть відновлювати документи та реєстрацію

Бездомні львів'яни знову можуть відновлювати документи та реєстрацію

Центр обліку та нічного перебування бездомних на вул. Кирилівській, 3а знову надає послуги з реєстрації місця проживання та відновлення документів для бездомних осіб. Надання цих послуг в установі призупинили з початком війни.

Про це повідомляють у Львівській міській раді.

"Отримати соціальні послуги з реєстрації та відновлення документів мають право бездомні особи, які досягли повноліття та на законних підставах проживали і після втрати прав на житлові приміщення проживають на території Львівської міської територіальної громади", — розповідають в установі.

У міській раді зазначають, що за перші два місяці цього року фахівці установи допомогли відновити паспорт 16 бездомних, а реєстрацію місця проживання за юридичною адресою центру отримали 69 осіб, з них вісім сімей з дітьми. Також разом з батьками зареєстрували 18 дітей.

Так, у 2021 році в установі допомогли оформити паспорти 68 бездомним людям, реєстрацію місця проживання за юридичною адресою центру отримали 225 осіб. Разом з батьками зареєстрували 14 дітей.

Юридичні консультації з питань реєстрації місця проживання можна отримати щовівторка та щочетверга з 10:00 до 13:00 за телефоном: (032) 233-14-79.

Можливо, пропустили:

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності