У Львові ускладнений рух на одному з перехресть внаслідок ДТП (оновлено)

У Львові ускладнений рух на одному з перехресть внаслідок ДТП (оновлено)

Автомобіль і мотоцикл зіштовхнулись на перехресті вулиць Кульпарківської, Антоновича та Окружної

27 липня близько 12:50 у Львові сталася ДТП за участі мотоцикла та автомобіля "Renault Duster". У результаті інциденту є постраждалі, а рух на місці аварії ускладнений.

Про це повідомили у Патрульній поліції Львівщини.

Відомо, що внаслідок зіткнення водія мотоцикла ушпиталили.

"На перехресті вулиць Кульпарківська — Антоновича — Окружна серйозне ускладнення у русі. Там відбулося зіткнення між автомобілем Renault Duster та мотоциклом", — повідомляють у патрульній поліції.

У коментарі для Lviv.Media в патрульній поліції повідомили, що водія мотоцикла шпиталізували з переломом дуже швидко після ДТП, що трапилася орієнтовно о 12:50. Першими на місце події з-поміж правоохоронців прибули поліціянти мотопатруля, а зараз на місці подій працює слідчо-оперативна група, яка й встановить всі обставини інциденту.

За наявною інформацією, водій автомобіля "Renault Duster" 1984 року народження шпиталізації не потребує.

Як повідомляє портал ZAXID.NET із посиланням на Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, 26-річного мотоцикліста госпіталізували до лікарні святого Луки (колишня 8-ма міська лікарня). Попередній діагноз — закрита черепно-мозкова травма, переломи стегна, ноги та пальців стопи.

За даними патрульної поліції, станом на 14:41 рух на ділянці відновлено.

Нагадаємо, у Польщі в ДТП загинула українка. Інцидент трапився 25 липня близько 21 години вечора в місті Шадек Лодзького воєводства.

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності