Загинули, захищаючи Батьківщину: 27 липня у Львові прощатимуться з двома Героями

Загинули, захищаючи Батьківщину: 27 липня у Львові прощатимуться з двома Героями

Завтра, 27 липня, у Львові прощатимуться з Героями Євгеном Бондаренком та Юрієм Пастухом, які загинули у боротьбі з російськими окупантами.

Про це повідомляють у Львівській міській раді.

Чин похорону розпочнеться об 11:00, а об 11:30 — міська церемонія прощання з Героями на пл. Ринок.

Опісля церемоній прощання похоронні процесії рухатимуться до Личаківського кладовища за маршрутом: Гарнізонний храм свв. апп. Петра і Павла УГКЦ (вул. Театральна, 11) — пл. Катедральна — пл. Ринок (міська церемонія прощання) — вул. Руська — вул. Підвальна — вул. Володимира Винниченка — пл. Соборна — вул. Пекарська — вул. Шімзерів — вул. Мечникова — Личаківський цвинтар (поле почесних поховань №86-А). На будівлях вздовж маршруту колони вивісять синьо-жовті прапори з жалобною стрічкою.

Герой Євген Бондаренко з початком російської агресії пішов захищати Батьківщину. У боротьбі із загарбниками отримав поранення та потрапив у полон. Був звільнений у 2014 році.

"Захоплювався спортом та куховарством. У мирний час працював кухарем у супермаркеті та старшим охоронцем супермаркету "АТБ-Маркет" у селищі міського типу Слобожанське. Мріяв пов’язати своє життя із будівельною сферою", — зазначають у Львівській міській раді.

У 2017 році підписав контракт із ЗСУ та проходив навчання на Львівщині. З початком повномасштабного вторгнення служив у лавах 80-ї окремої десантно-штурмової бригади Десантно-штурмових військ Збройних Сил України.

У Євгена Бондаренка залишилися любляча дружина, мама, сестра та брат.

Юрій Пастух народився у Львові. Проживав у місті Червонограді Львівської області. З початком агресії росії добровільно став на захист Батьківщини, у 2014-2015 роках виконував бойові завдання в зоні проведення АТО. Після повернення присвятив себе догляду за бабусею.

З перших днів повномасштабного вторгнення російської федерації добровольцем пішов на війну.

У Юрія Пастуха залишилися сестра, племінниця, дядько, тітка та бабуся.

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності