• Головна
  • Новини Львова
  • Львівські поліцейські затримали чоловіка, який обманув пенсіонерку та викрав 8 тисяч доларів

Львівські поліцейські затримали чоловіка, який обманув пенсіонерку та викрав 8 тисяч доларів

Львівські поліцейські затримали чоловіка, який обманув пенсіонерку та викрав 8 тисяч доларів

Жінка передала крадію гроші, бо хотіла врятувати власну доньку

Вчора, 25 липня, у Львові затримали чоловіка, який обманом викрав у пенсіонерки 8 тисяч доларів.

Про це повідомляє поліція Львівської області.

25 липня о 17:20 до поліції звернулась 76-річна жителька Львова, яка повідомила, що до неї зателефонувала нібито її донька та розповіла, що потрапила у ДТП, отримала травми і для лікування терміново необхідні гроші.

Пенсіонерка мала передати гроші на лікування через нібито знайомого доньки. Згодом з’ясувалось, що в аварію родичка заявниці не потрапляла, а насправді жінка стала жертвою шахрая.

Поліцейські переглянули відеокамери поблизу та встановили, що до скоєння злочину причетний 36-річний львів’янин, раніше судимий за крадіжки та збут наркотиків. Його затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, гроші у зловмисника вилучили.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Франківської окружної прокуратури, відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – позбавлення волі на строк до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває, правоохоронці встановлюють причетність зловмисника до вчинення інших злочинів.

Нагадаємо, днями у Львові поліцейські затримали чоловіка, який обікрав квартиру пенсіонера. Зловмисник зайшов у квартиру, представившись працівником газової компанії.

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності