• Головна
  • Новини Львова
  • У Львові врятували жінку, яка своїм тілом закрила сина від обстрілів під Запоріжжям

У Львові врятували жінку, яка своїм тілом закрила сина від обстрілів під Запоріжжям

У Львові врятували жінку, яка своїм тілом закрила сина від обстрілів під Запоріжжям

Тепер нижче пояса 30-річна Юлія знерухомлена

Львівські медики врятували жінку, яка своїм тілом закрила сина від обстрілів під Запоріжжям. Вона захистила свою дитину, а сама отримала важке уламкове поранення в спину. Тепер нижче пояса 30-річна Юлія знерухомлена.

Про це повідомляє Перше медичне об'єднання Львова.

Все сталося на подвір’ї їхнього будинку в Оріховому. Того дня було тихо: ні сирен, ні вибухів. 8-річний син Дмитро попросив маминої допомоги, аби покататися на скейтборді. Зненацька пролунав вибух. Матір впала на землю і відчула, що не може поворухнути ногами. Уламок застряг у її спині.

Чоловік Юлії був неподалік та не постраждав і, попри небезпеку повторного ракетного обстрілу, зміг довезти поранену дружину до лікарні в Запоріжжі. В обласній лікарні Юлії видалили уламок зі спинномозкового каналу, зупинили кровотечу легені та стабілізували стан для транспортування до Львова.

За даними медичного об'єднання, молоду матір привезли у важкому стані.

"Жінка не знає, чи цілий її будинок, але точно знає, що хоче знову обійняти чоловіка та сина, які зараз у Запоріжжі", — пишуть на сторінці лікарні.

У Львові жінкою займаються спеціалісти одразу кількох відділень: реанімаційного, нейрохірургічного та хірургічного. Видалили рідину з плевральної порожнини легень. Далі стабілізували стан та гоїли рани.

Зараз Юлія у відділенні фізичної реабілітації вчиться їздити у візку та бути самостійною у повсякденному житті.

Нагадаємо, львівські лікарі врятували хлопця з Донеччини, який ледь не втратив життя, піднявши із землі пляшку, що виявилася замінованою.

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності