Екстренер львівських "Карпат" працевлаштувався в росії

Екстренер львівських "Карпат" працевлаштувався в росії

Футбольного тренера Олега Кононова місцеві фани називали "Почесним громадянином Львова"

Білоруський футбольний тренер Олег Кононов, який у минулому очолював львівський ФК "Карпати" та разом з клубом вийшов у Лігу Європу, перейшов працювати у російський клуб "Арсенал" з міста Тула.

Про це ще 10 серпня повідомив спортивний ресурс держави-терориста "РІА.Спорт".

Відомо, що футбольний тренер у 2018 році вже тренував тульську команду "Арсенал" та провів з нею 14 матчів, з яких 4 закінчилися перемогою та 5 нічиєю для підопічних Кононова. Колишній "почесний бандерівець", як жартома називала Олега Кононова, ще з 2013 року отримав російське громадянство та тренує російські клуби.

В травні 2011 року тренера нагородили відзнакою міського голови Львова "Почесний знак святого Юрія" за визначні заслуги перед містом. Кононов тоді вперше за багато років вивів львівські "Карпати" в прем'єр-лігу. Проте вже після набуття російського громадянства та працевлаштування у росії білоруський фахівець відзначився фото у футболці з російським диктатором путіном.

Фото: ФК "Карпати"

Нагадаємо, львівський  маленький футболіст Лука Аронов зібрав 120 тисяч для ЗСУ. Він разом зі своїми дорослими друзями придбав за ці кошти машину. До збору долучились люди з України, Польщі, Німеччини, США та Канади.

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності