• Головна
  • Новини Львова
  • На футзальному турнірі у Львові зібрали 70 тисяч гривень для сім’ї загиблого військового

На футзальному турнірі у Львові зібрали 70 тисяч гривень для сім’ї загиблого військового

На футзальному турнірі у Львові зібрали 70 тисяч гривень для сім’ї загиблого військового

У полеглого воїна залишились мати та п’ятеро неповнолітніх дітей

На благодійному футзальному турнірі серед дорожників Львівщини зібрали 70 тисяч гривень. Кошти підуть на підтримку родин військовослужбовців.

Про це Lviv.Media повідомили у Службі автомобільних доріг у Львівській області.

У Львові відбувся благодійний футзальний турнір серед дорожників Львівщини. Захід пройшов на підтримку родин військовослужбовців, зокрема допоможуть родині полеглого захисника України Андрія Савенка.

"Усі зібрані кошти ми передамо Офісу підтримки родин військовослужбовців, що діє при Львівській обласній військовій адміністрації. Вважаю, що це чудова ініціатива, і радію щоразу, коли нам вдається зробити добру справу. Сьогодні нам вдалося підтримати родину полеглого воїна ЗСУ. Цим ми ще раз засвідчуємо міць та непереможний характер нашої нації", — розповідає керівник Служби автомобільних доріг у Львівській області Олег Береза.

Нагадаємо, старший солдат 54-ої окремої механізованої бригади ім. гетьмана Івана Мазепи Андрій Савенко родом з міста Слов’янськ на Донеччині. Він служив у лавах Збройних Сил України з 2016 року до своєї загибелі 9 липня цьогоріч. У полеглого воїна залишились мати та п’ятеро неповнолітніх дітей — троє донечок і два сини. Всі вони з травня живуть у Львові й після загибелі годувальника родини особливо потребують допомоги.

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності