У Львові збирають дитячі малюнки для десантників ЗСУ

У Львові збирають дитячі малюнки для десантників ЗСУ

Попередньо їх покажуть на виставці, яку організовує 80-а десантно-штурмова бригада ЗСУ

У Львові організують виставку дитячих малюнків, які згодом вирушать на передову. Таким чином організатори хочуть підтримати бойових дух десантників львівської 80-ї окремої бригади ДШВ ЗСУ.

Проведення виставки анонсували у Львівській обласній військовій адміністрації.

До участі у виставці "Мої батьки захищають Україну!" у 80-й окремій десантно-штурмовій бригаді запрошують маленьких художників, чиї рідні зараз несуть службу на захисті держави.

"Дитячі малюнки приходять в найбільш неочікуваний момент, як правило, тоді, коли дуже важко, але як тільки ти їх отримуєш, на душі стає легко, ти чітко нагадуєш собі, за що воюєш. Така підтримка відкриває друге дихання в будь-яких ситуаціях", – ділиться емоціями один з воїнів 80-ї бригади.

Як зазначають в обласній адміністрації, по завершенню виставки, кожну дитячу роботу відправлять в зону проведення бойових дій. Малюнки можна залишити на КПП військової частини А0284 у Львові. Контактна особа: 0932804683 – Зоряна.

Зауважимо,

Зауважимо, львівська 80-бригада Десантно-штурмових військ є одним з найбільш боєздатних ударних з’єднань Збройних Сил України. Від початку повномасштабного російського вторгнення бійці львівської “80-ки” брали участь у обороні столиці та боях на Херсонщині й Миколаївщині. З початком другої фази російського вторгнення воїни бригади виконують завдання в зоні найважчих боїв на фронті – в Луганській області, куди ворог кинув основну частину своїх резервів.

З 24-го лютого 80-а бригада розгромила 5 батальйонних тактичних груп російські армії. Особливо значних втрат львівські десантники завдали техніці ворога. Зокрема, станом на середину червня, ними було знищено:

Нагадаємо, наприкінці червня 80-а окрема десантно-штурмова бригада отримала відзнаку від президента України.

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності