• Головна
  • Новини Львова
  • До Львова приїде відомий австрійський пластичний хірург: як записатись на консультацію

До Львова приїде відомий австрійський пластичний хірург: як записатись на консультацію

До Львова приїде відомий австрійський пластичний хірург: як записатись на консультацію

Міхаель Рудес проводитиме консультації 5-11 вересня

До Першого медичного об’єднання Львова приїде Міхаель Рудес – відомий пластичний і реконструктивний хірург обличчя та шиї із Австрії.

Про це повідомляють у Львівській міській раді.

Лікар оперуватиме та консультуватиме діток від 5-ти років із вродженими та набутими деформаціями вушної раковини. А також – робитиме реконструктивні втручання на обличчі.

"Це допомога, якої сьогодні, передусім, потребують дітки, які потерпіли внаслідок військових дій. Запис на прийом розпочинаємо уже – тож не зволікайте. Консультації та операції триватимуть з 5 до 11 вересня у дитячій лікарні святого Миколая", - повідомляють у медзакладі.

Хірург Міхаель Рудес проводитиме консультації 5-11 вересня у Першому медичному об’єднанні Львова, що на вул. П. Орлика, 4. Контактний номер: +38 (067) 701 79 20.

Цьогорічний візит лікаря в Україну відбудеться під егідою Європейської асоціації лицевих хірургів.

Додамо, Міхаель Рудес – отоларинголог, завідувач відділення ЛОР та хірургії голови та шиї Державної лікарні Верхня Штирія (Австрія), член Європейської ради з отоларингології, хірургії голови та шиї. Основні напрямки діяльності – пластична та реконструктивна хірургія голови та шиї, малоінвазивна ендоскопічна та мікроскопічна хірургія голови та шиї.

Читайте також: 

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності