У модульному містечку Львова одружилась пара з Лисичанська

У модульному містечку Львова одружилась пара з Лисичанська

У модульному містечку, що у Стрийському парку, одружилась пара з Лисичанська – Тетяна та Андрій, які втікаючи від війни знайшли прихисток у Львові.

Пара разом уже 10 років та виховує восьмирічного сина Дмитра. Тетяна та Андрій розповідають, що усе не знаходили гарного моменту, щоб одружитися. Однак саме Львів здався їм найкращим місцем для весілля.

"Якось ми просто прогулювались вулицями і зрозуміли, що Львів – романтичне, гарне, дружнє і дуже рідне нам місто. Цього ж дня ми вирішили одружитися", - розповів Андрій.

Сім’я евакуювалась до Львова ще у березні. Разом з ними у місті також мешкають всі їх родичі, а саме 14 осіб. Подружжя не знає, що зараз з їх домівкою у Лисичанську. Відомо лише те, що зруйновано школу поряд з будинком.

У міській раді додають, що у Львові на сьогодні функціонує три модульні містечка для тимчасового проживання переселенців: на території Стрийського парку, на вул. Пулюя та на Сихові. Загалом ці містечка налічують 262 модульні будиночки, які розраховано на понад 1000 осіб.

Читайте також: 

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності