У Львові виставлять на продаж ще одну ділянку в промзоні "Сигнівка"

У Львові виставлять на продаж ще одну ділянку в промзоні "Сигнівка"

У Львові виставлять на продаж земельну ділянку площею 15 га у промзоні "Сигнівка". Це остання земельна ділянка у цій промисловій зоні, яку продаватимуть.

Про це повідомляють у Львівській міській раді.

Йдеться про ділянку, яка призначена під промислову забудову та розташована на вулиці Північній (2-2). Стартова ціна лота — 87 млн 464 тис. 920 гривень.

У промзоні "Сигнівка" підведено газ, електрику та воду, а також збудовано електричну підстанцію та встановлено нові електроопори на вулиці, яка веде до району.

"Політика міста — не просто продати землю, а створити сприятливі умови, аби промрайон запрацював на повну потужність. І в час війни, коли Львів став одним із головних тилів країни, такий підхід міста вже показав свої переваги", — розповів начальник управління земельних ресурсів ЛМР Сергій Коровайник.

Аукціон відбудеться 5 серпня. Охочі придбати ділянку зможуть подати заявку до 20:00 4 серпня.

Також у міській раді додають, що "Сигнівка" є найбільшою промзоною міста, де вже працюють підприємства. Крім того, неподалік виставленої на продаж ділянки створять муніципальний індустріальний парк. Рішення про його створення Львівська міськрада ухвалила минулого тижня.

Читайте також: 

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності