У Львові діти малювали картини, щоб зібрати кошти для ЗСУ

У Львові діти малювали картини, щоб зібрати кошти для ЗСУ

Картини виставлять на аукціон в Ірландії, а кошти від продажу скерують на медичні потреби ЗСУ

У Львівській копальні кави діти, які змушені були покинути домівки через війну, малювали картини з художницею Наталією Павлюк. Так вони ділилися своїми емоціями та допомагали військовим, адже картини виставлять на благодійний аукціон в Ірландії, а кошти від продажу скерують на забезпечення медичних потреб ЗСУ.

Про це повідомляє Львівська міська рада.

В акції взяли участь 12 дітей віком від 7 до 16 років. Подію організувала ірландська гуманітарна місія "Rapid response Ukraine" та Львівська міська рада, за підтримки мерії міста Слайго (Ірландія) та благодійного фонду "Поруч".

"Наші діти — прекрасні, сміливі й дуже творчі. Саме через творчість сьогодні вони передають світові пережиті емоції й хвилювання. Це діти з різних міст, які найбільше постраждали від ворога, — Донецька область, Харків, Попасна, Маріуполь, Київська область, Буча. І ці картини дітки погодились передати на благодійний аукціон, щоби зібрати кошти на закупівлю ліків для Збройних Сил України", — розповіла Інна Мельниченко, організаторка акції, представниця гуманітарної місії "Rapid response Ukraine".

Додамо, ірландська гуманітарна місія "Rapid response Ukraine" від початку повномасштабної агресії росії здійснила 30 поставок ліків в Україну. Передали близько 30 тонн медичної допомоги для військових та цивільних організацій.

Читайте також:

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності