У Львові оштрафують перевізників, які під час негоди з'їхали з маршрутів

У Львові оштрафують перевізників, які під час негоди з'їхали з маршрутів

Мова про три приватні компанії, чиї водії передчасно з'їхали з маршрутів під час зливи

У Львові міська рада накладе штрафи на три автотранспортні приватні підприємства, чиї водії завчасно з'їхали з маршрутів учора. Увечері 5 липня в місті продовжили рух громадського транспорту до настання комендантської години через шквальну зливу, яка підтопила частину вулиць.

Як пише сайт ZAXID.net, про це під час брифінгу повідомила заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк.

За словами посадовиці, учора після шквальної зливи завчасно автобуси зникли на 10 маршрутах. Відомо, що всі вони обслуговуються приватними перевізниками, які входять до складу концерну "Екопастранс".

Зауважимо, що через ускладнення руху транспорту на дорогах після зливи, яка почалась приблизно о 17:00 п'ятого липня, міський голова Львова доручив, аби транспорт у місті працював до 23:00.

"І транспорт курсував. Але у нас є зауваження до 3 приватних компаній: ми відслідкували, що не всі автобуси їздили до 23:00. Сьогодні проаналізували цю ситуацію і на власника цих маршрутів будуть накладені штрафні санкції", - повідомила Ірина Маруняк.

За завчасні з'їзди з маршрутів та порушення графіку приватні підприємства оштрафують на 17 тисяч гривень.

Нагадаємо, увечері 5 липня внаслідок сильної зливи з грозою, яка накрила Львів, деякі вулиці міста підтопило.

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності