• Головна
  • Новини Львова
  • Супроводжують делегації: у Львівській міськраді пояснили виїзд чиновників на службових авто за кордон

Супроводжують делегації: у Львівській міськраді пояснили виїзд чиновників на службових авто за кордон

Супроводжують делегації: у Львівській міськраді пояснили виїзд чиновників на службових авто за кордон

Від початку повномасштабного вторгнення росії чиновники Львівської міської ради тричі, як мінімум,  виїжджали за кордон. Зокрема, нещодавно мер міста Андрій Садовий вперше від 24 лютого виїхав за межі України. Причиною стала робоча поїздка — мер взяв участь у конференції з питань відновлення України, яка відбувалася 4-5 липня у швейцарському Лугано.

Відповідну інформацію журналісту Lviv.media повідомили в ЛМР.

Так, Андрій Садовий поїхав до Польщі на службовому авто, де пересів на літак до Швейцарії. Квитки на літак мер купив за власні кошти, однак у скільки обійшлась його поїздка — у мерії поки не повідомили.

"Мер поїхав до Польщі, щоб там сісти на літак та полетіти до Швейцарії. Власне, квитки на літак він оплатив власними коштами. Проживання у Швейцарії організоване за рахунок організаторів. Доїзд до Польщі відбувся на службовому авто", — розповіли у Львівській міській раді.

Окрім того, від 24 лютого комунальне підприємство "Ратуша-сервіс", яке надає в оренду автомобілі департаментам Львівської міської ради, тричі купувало міжнародну страховку для виїзду за кордон.

Так, 25 травня комунальне підприємство придбало поліс страхування "Зелена карта" автомобіля Skoda SuperB.

15 червня ЛКП придбало поліс страхування "Зелена карта" автомобіля Peugeot Expert.

Також 20 червня комунальне підприємство придбало поліс страхування "Зелена карта" автомобіля Skoda SuperB.

У міській раді зазначають, що поїздки львівських чиновників пов'язані із супроводом іноземних делегацій, які приїжджали до Львова. Однак, які саме чиновники покидали місто під час воєнного стану — невідомо.

"Декілька разів посадовці супроводжували іноземні делегації, які відвідували Львів з метою надання допомоги українцям, які постраждали від війни", — зазначають у мерії.

Читайте також:

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності