Сильна злива затопила вулиці Львова

Сильна злива затопила вулиці Львова

Внаслідок негоди затопило зокрема перехрестя вулиць Сахарова, Вітовського та Коперника

Увечері 5 липня внаслідок сильної зливи з грозою, яка накрила Львів, деякі вулиці міста підтопило, і автомобільний та пішохідний рух там частково ускладнений.

Зокрема, відео наслідків негоди, зняте очевидців, поширили чимало львівських телеграм-каналів, як, наприклад 24/7 Львів.

Відомо, що внаслідок негоди вже традиційно підтоплено окремі ділянки львівських вулиць, які щоразу під час потужної зливи стають жертвами негоди через особливості ландшафту та проблеми стічної системи. Зокрема, мова про перехрестя вулиці Сахарова, Вітовського та Коперника, а також вулицю Торф'яну.

Крім того, внаслідок зливи, яка триває вже третю годину затоплено вулиці у житлових районах міста, як, наприклад вулиця Виговського на ділянці Франківського району, а також вулиці Богдана Хмельницького та Миколайчука у Шевченківському районі міста.

У Львівський міський раді оголосили про створення штабу з ліквідації наслідків негоди. Голови районів здійснюють об’їзд міста щодо проблемних ділянок та підтоплених вулиць. Мешканці можуть  повідомити про наслідки негоди на гарячу лінію міста 15-80.

Нагадаємо, як попереджали синоптики, 5-го липня у Львові очікували грозу, шквальну зливу та град. Цього разу прогнози цілком відповідають дійсності.

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності