У Львові народилась дівчинка-богатирка

У Львові народилась дівчинка-богатирка

У пологовому будинку №1 третього львівського медичного об'єднання акушерства та гінекології народилась дівчинка з богатирською вагою у п'ять кілограмів. Вона стала п'ятою дитиною у сім'ї.

Про цю історію розповіли на сторінці Третього медичного об'єднання Львова у соцмережі Facebook.

У породіллі відбулися фізіологічні пологи, які приймала акушер-гінеколог Соломія Левицька разом з командою фахівців. З огляду на значну вагу дитини, пологи тривали 2,5 години.

"Коли плід має таку вагу, то у більшості випадків жінок оперують. Ми прогнозували велику дитину, але за оглядом визначили, що жінка зможе народити самостійно. Попередні дітки у Галини теж великі: третій хлопчик народився 5 кілограмів, а четверта дитина - 4 600 г. Дівчинка народилася 5 150 г., здорова, вони одразу з мамою перебували у палаті разом" - розповідає акушер-гінеколог.

Дівчинка, яку назвали Дарина, стала п'ятою дитиною у родині, де старшій доньці вже виповнилось 18 років. Дарину та її матір Галину вже виписали з пологового будинку.

Нагадаємо, у родини, яка мешкає у модульному містечку для тимчасово переселених українців “Маріяполіс” на Сихові, народився син. Його назвали Андрійко — на честь священника, який опікується містечком.

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності