• Головна
  • Новини Львова
  • Львів’ян запрошують помолитися біля унікальної ікони Матері Божої Неустанної Помочі

Львів’ян запрошують помолитися біля унікальної ікони Матері Божої Неустанної Помочі

Львів’ян запрошують помолитися біля унікальної ікони Матері Божої Неустанної Помочі

З нагоди свята львів'ян запрошують на особливе моління до ікони Матері Божої Неустанної Помочі

До дня родини та з нагоди свята Матері Божої Неустанної Помочі львів’ян запрошують на особливе дев’ятиденне моління на території Архикатедрального Собору св. Юра Української греко-католицької церкви.

Про це повідомляє портал Духовна Велич Львова.

З понеділка, 4 липня можна буде о 18-тій годині долучитися до Божественної Літургії, а опісля, о 19:00, звершуватимуть Акафіст до Матері Божої Неустанної Помочі перед її мозаїчною іконою на подвір’ї біля храму. У вихідні дні вечірні Богослужіння будуть о 17-тій, а Акафіст після Вечірніх Богослужінь. Віряни в особливий спосіб молитимуться за Україну, за воїнів, батьків, поранених, хворих, за мир і спокій у родинах.

8 липня буде Всеукраїнський День родини. Відтак, у цей день о 19:00 звершать Акафіст до Матері Божої Неустанної Помочі і всі родини отримають у подарунок невелику ікону Матері Божої Неустанної Помочі. Загалом дев’ятиденні молитви триватимуть до 12 липня включно.

Автором мозаїчної ікони Матері Божої Неустанної Помочі став отець Євген Андрухів, відомий іконописець родом зі Львівщини. З поміж іншого, він працював над оздобленням каплицi Redemptoris Mater у Ватикані; центрального собору в Лурдi (Франція); новозбудованого храму у Фатимi (Португалiя); в Католицькому унiверситетi Священного Серця (Sacred Heart University) в Нью-Йорку; в апостольських нунціатурах в Парижі (Франція) і в Дамаску (Сирiя); в Бейрутi (Ливан); у катедральному соборi Божої Матері Альмуденської в Мадридi (Iспанiя) та в багатьох iнших храмах.

Нагадаємо, у Дрогобицькому районі церквам національного та місцевого значення безкоштовно передали вогнегасники. Передача відбулася в межах музейної ініціативи з реагування на збереження культурної спадщини в умовах війни та її посткризового відновлення.

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності