Священник зі Львова закликає російських солдатів вбивати українців

Священник зі Львова закликає російських солдатів вбивати українців

Перед тим, як стати священником, чоловік вступив до московського військового училища

Уродженець Львова та священник російської православної церкви протоієрей Андрій Ткачов благословляє російських солдатів на вбивства українців.

Про це повідомляє програма "Гроші".

"Якби не зробили нічого, за два роки полетіло б сюди, без усякого помилування, без усякого попередження. І якщо б вони сюди зайшли, різали б нас з вами і кров’ю дахи змащували",— таке говорить священник Ткачов своїм прихожанам в рф, пишуть журналісти програми.

Відомо, що Ткачов – уродженець Львова. Там він став священником, а потім переїхав до Києва, аби керувати київською єпархією та почати з’являтися на православних телепередачах. Але перед тим, як стати священником, Андрій у 15-річному віці вступив до московського військового училища, а потім – до військового інституту міноборони срср на факультет спецпропаганди.

Нагадаємо, 28 червня на засіданні Львівської районної ради більшістю голосів було ухвалено заборону діяльності так званої УПЦ МП на території району. Крім того, депутати звернулись до Верховної Ради з вимогою заборонити діяльність московської церкви на всій території України.

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності