Суд арештував львів'янина, який 19 разів за останній рік їздив під наркотиками

Суд арештував львів'янина, який 19 разів за останній рік їздив під наркотиками

Чоловіка не лише заарештували, а й конфіскували автівку

Сихівський районний суд Львова арештував на 15 діб 28-річного Максима Лелика, який регулярно сідає за кермо у наркотичному сп’янінні.

Про це повідомляє Zaxid.net.

Молодий чоловік лише за останній рік 19 разів перебував за кермом під наркотиками.

Так, 2 лютого 2022 року Максима Лелика зупинила поліція, коли він керував автомобілем Ford Sierra на вул. Чукаріна у Львові. Патрульні поліцейські помітили у водія ознаки наркотичного сп’яніння: почервоніння обличчя, зіниці очей не реагували на світло, тремтіння пальців рук. Від проходження огляду на стан сп'яніння Максим Лелик відмовився. На нього склали протокол за нетверезе керування машиною.

Вже 20 червня Сихівський районний суд Львова вирішив не лише заарештувати чоловіка, а й конфіскували його автівку. Хоч його впіймали нетверезим за кермом Ford Sierra, однак за даними поліції, на Лелика зареєстрована інша машина – Skoda Fabia. Так, Сихівський райсуд прийняв рішення конфіскувати саме цю машину.

Максим Лелик може протягом 10 днів оскаржити цю постанову суду в апеляції.

За даними Zaxid.net. у виконавчій службі відкрито 20 проваджень про стягнення штрафів та інших боргів в адміністративних справах, де фігурує Максим Лелик.

Нагадаємо, правоохоронці Львівської області затримали продавця наркотиків. Він працював в одному зі сіл Львівського району. Вартість вилучених наркотичних засобів за цінами “чорного” ринку становить близько 300 тисяч гривень.

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності