Садовий пожартував про знесення кафе, де сиділа Анджеліна Джолі

Садовий пожартував про знесення кафе, де сиділа Анджеліна Джолі

Заяву, яку міський голова Львова зробив в етері ток-шоу, сприйняли буквально

Міський голова Львова Андрій Садовий не збирається ініціювати рішення про знесення кав'ярні, у яку під час візиту до Львова заходила Анджеліна Джолі.

Про це львівський мер написав на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

За словами Андрія Садового, заява про демонтаж МАФу, в якому перебуває кав'ярня, були жартом. Міський голова Львова наголосив, що промовив їх під час участі в гумористичному  ток-шоу "Культурна оборона", яке вийшло 25 червня на YouTube каналі STAND UP Battle Club.

"Жарт зрозуміли не всі, тому хочу пояснити. Кав’ярню ми не закриваємо. Мети завдати шкоди успішному бізнесу ніхто не мав і не має. Особливо у час війни, коли економіка має працювати на повну", - пише Андрій Садовий.

Львівський міський голова додав, що завжди підтримує локальних виробників і втішений, якщо висвітлення його заяви у ЗМІ додали впізнаваності як гумористичному ток-шоу, так і мережі кав'ярень, в одну з яких у львівському районі Сихів побувала голлівудська знаменитість.

Нагадаємо, 30 квітня голлівудська акторка та посол доброї волі ООН у справах біженців Анджеліна Джолі завітала до Львова. Її візит породив ряд мемів, перш за все після відвідин зіркою пекарні у спальному районі міста, де її впритул не помітив місцевий хлопець. За словами 14-річного Юліана, який завдяки цьому став інтернет-знаменитістю, зірка в реальності дуже красива, проте він не помітив її, занурившись у прослуховування музики.

Втім, візит Джолі був з цілком серйозною метою.

Зірка прибула до України з гуманітарною місією. Відвідала львівський залізничний вокзал, де зустріла пасажирів евакуаційного поїзда з Покровська. Під час візиту до Львова американської акторки Анджеліни Джолі в місті лунали сирени повітряної тривоги. Зірка не розгубилася та пішла в безпечне місце. У мережі гучно відреагували на приїзд гості з-за океану.

Візит голлівудської зірки Анджеліни Джолі до України не обмежився Львовом. Акторка відвідала також містечко Борислав, де поспілкувалась з дітьми у навчально-реабілітаційному центрі “Гармонія”. За словами очільника Львівської обласної військової адміністрації Максима Козицького візит зірки став справжньою несподіванкою.

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності