Львівська громада зібрала понад 100 тисяч гривень для потреб військових

Львівська громада зібрала понад 100 тисяч гривень для потреб військових

Кошти збирають на автівки та інші потреби для українських військових

У населених пунктах Львівської громади активно збирають гроші на автівки та інші потреби для українських військових. На різноманітних заходах — від благодійних концертів до футбольних турнірів — вже вдалось зібрати понад 100 тис. грн.

Про це розповіли у Львівській міській раді.

Так, на благодійному концерті у Брюховичах для потреб ЗСУ акумулювали понад 50 тис. грн. У Малехові —понад 60 тис. грн. У Рясне-Руському — близько 9 тис. грн.

"У Малехові гроші збирають для купівлі народної автівки, яка має поїхати до 24-ї бригади. Тамтешня волонтерська група назбирала вже понад 60 тисяч гривень. Залишилося знайти ще близько 20 тисяч", —зазначили у департаменті міської агломерації ЛМР.

Крім цього, у Рясне-Руській напередодні пройшов благодійний турнір з мініфутболу, аби залучити кошти на придбання вантажівки для 103-ї бригади Сил територіальної оборони Збройних сил України.

"У чемпіонаті взяли участь команди з патрульної поліції, управління поліції №2, футбольної асоціації медиків, а також команди з Рясне-Руського, Підрясного та Левандівки. Захід організували ЛКП "Спорт-ресурс" разом з Офісом громади у Рясне-Руському та добровільним формуванням територіальної громади №6", — розповіли у департаменті міської агломерації.

Нагадаємо, нещодавно Дрогобич передав для потреб батальйону територіальної оборони імені Петра Сагайдачного високотехнологічну зброю, прилади бачення, каліматори та інше необхідне обладнання.

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності