У Львові попереджають про пожежну небезпеку упродовж тижня

У Львові попереджають про пожежну небезпеку упродовж тижня

Про це попереджає Львівський регіональний центр з гідрометеорології

Упродовж тижня, з 27 червня до 2 липня, у Львові збережеться надзвичайний клас пожежної небезпеки. Ймовірно, це пов'язано з погодою, адже в місті зберігається літня спека.

Як інформує Львівська міська рада, про загрозу пожежної небезпеки повідомив Львівський регіональний центр з гідрометеорології.

Міська влада закликала львів'ян та гостей міста дотримуватись правил пожежної безпеки – не випалювати суху траву, сміття та сухостій дерев, не розводити вогнища у невідведених для цього місцях.

У міському управління з питань надзвичайних ситуацій, цивільного захисту населення та територіальної оборони нагадали, що загорання сухої рослинності, дерев і торфу під час високої пожежної небезпеки може призвести до масштабних пожеж, які становитимуть загрозу не лише довкіллю, житловим будинкам та інфраструктурі, але й життю і здоров’ю людей.

Зауважимо, що на території міста Львова є торфовище Білогорща - ландшафтний заказник місцевого значення. Поруч з ним розташований однойменна місцевість міста, забудована приватним житлом, а також мікрорайон Левандівка, забудований зокрема й багатоповерховим житлом.

Нагадаємо, рятувальники Львівщини допомогли ліквідувати наслідки ДТП у Яворівському районі, яка могла призвести до масштабної пожежі.

 

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності