У Львові підприємство сплатить понад 1,3 млн грн за незаконне користування землею

У Львові підприємство сплатить понад 1,3 млн грн за незаконне користування землею

У Львові оштрафували ще одне підприємство, яке незаконно користувалося комунальною земельною ділянкою. Так, Господарський суд зобов’язав ТзОВ "Львівський бетон" сплатити 1 млн 398 тисяч грн штрафу.Йдеться про земельну ділянку площею 4 га на вулиці Ґрунтовій, 1, якою багато років користувалося підприємство, не маючи на те жодних правових підстав та не сплачуючи за оренду землі.

"2013 року "Львівський бетон" купив приміщення за вказаною адресою. Але те, що фірма володіє приміщенням, зовсім не означає, що земля також переходить у їхнє "нероздільне" користування. Земля залишається власністю міста, і про це точно знали керівники підприємства", — розповідають у департаменті містобудування ЛМР.

Повідомляється, що за весь час роботи підприємство встигло загородити ділянку, набудувати на ній різні споруди та встановити ворота. Втім ТзОВ "Львівський бетон" не оформило документів на право користування землею.

Нагадаємо, Залізничний районний суд Львова визнав винним у нетверезому водінні таксиста Uklon Василя Раті, який в’їхав у зупинку громадського транспорту в Рудному. Його оштрафували на 17 тис. грн та позбавили водійських прав на рік.

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності